Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Vill du vara med på en fantastisk resa med personlig utveckling och bidra till en hållbar samhällsutveckling?

SFAB söker en erfaren projektledare

SFABs verksamhet spelar en betydande roll i den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till en trygg och klimatsmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samtidigt som vi tar ansvar för vår omvärld. Vi levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem - en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser. Att så många är anslutna till vårt fjärrvärmenät gör oss till en central del av den lokala infrastrukturen och ger oss en viktig roll för livskraft och utveckling där vi verkar. Vi är stolta över vår fjärrvärme och fjärrkyla som lever upp till mycket höga miljökrav. Företaget står inför en utveckling av såväl organisation som erbjudande och vi har en spännande, händelserik resa framför oss!

När Huddinge, Botkyrka och Salem växer behövs energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla, då ska kunderna se oss som den naturliga och lokala energipartnern. Det är sådana system vi skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och använda rätt energi, det är bra för alla - kunden, oss och klimatet. Läs gärna mer på sfab.se

Rollbeskrivning

Distributionsavdelningen förstärker nu vårt team och söker en erfaren projektledare.

  • Är du den naturliga ledaren som har ett personligt driv, engagemang och tror att ledarskapet är en viktig del i en lyckad byggprocess?
  • Har du erfarenhet av att leda och styra infrastrukturs- eller anläggningsprojekt?

Då kan du vara rätt person för oss. Läs vidare för att se vilken kompetens vi tror är rätt för tjänsten.

Som projektledare ansvarar du över din projektportfölj där du leder projekten genom hela processen, från förstudie, projektering, upphandling, till genomförande och överlämning. Din portfölj kan innefatta projekt och uppdrag som består av nyinvesteringar, reinvesteringar, kundanslutningar och exploateringar. Hos oss får du växa i din yrkeskompetens både inom projektledning och teknik.

För att lyckas i rollen behöver du ha en högskole- eller yrkeshögskoleutbildning med teknisk inriktning samt en erfarenhet av att driva anläggnings- eller infrastrukturprojekt under minst 3 år som projektledare eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och avtalsrätt och är en van förhandlare. Du har ett starkt personligt driv och engagemang och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs i miljöer där du leder, inspirerar och motivera projektmedlemmar och är en problemlösare.

Meriterande

Ingen är perfekt, men om du har erfarenhet av att arbeta inom fjärrvärmes teknikområde så är det givetvis fördelaktigt. Det är också fördelaktigt om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd verksamhet, kommunal organisation och har vana att hantera myndighetskontakter. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med AMA-regelverket är det ett plus.

Vi erbjuder: Här får du vara med och forma framtidens smarta energisamhälle, du får ett spännande arbete i en organisation där miljö och utveckling står i fokus. Vi är en flexibel arbetsplats med möjlighet till distansarbete. Vi erbjuder flera olika förmåner som tex gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, attraktivt friskvårdsbidrag, lunchförmån, regelbundna hälsokontroller samt ett förmånligt pensionsavtal och en aktiv personalklubb. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till framgång och nöjda kunder, därför arbetar vi medvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar. Mångfald och jämställdhet hjälper oss att utvecklas och vi arbetar aktivt med hälsa och friskvård. Gå gärna in på vår rekryteringssida om du vill veta mer.

Till vår rekryteringssida

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Norsborg. Tillträde så snart som möjligt. Kontakt och ansökan via länken nedan. SFAB arbetar inom samhällskritisk verksamhet och rekryteringsprocessen innehåller bakgrundskontroll för slutkandidat. Vi bearbetar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Hedra Ado på 08-534 70520.

Ansök