Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Nu söker vi dig som ha en stark drivkraft att arbeta inom dokumentationshantering och att effektivisera genom digitalisering!

SFABs verksamhet spelar en betydande roll i den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till en trygg och klimatsmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samtidigt som vi tar ansvar för vår omvärld. Vi levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem - en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser. Att så många är anslutna till vårt fjärrvärmenät gör oss till en central del av den lokala infrastrukturen och ger oss en viktig roll för livskraft och utveckling där vi verkar. Vi är stolta över vår fjärrvärme och fjärrkyla som lever upp till mycket höga miljökrav. Företaget står inför en utveckling av såväl organisation som erbjudande och vi har en spännande, händelserik resa framför oss! Läs gärna mer på sfab.se

När Huddinge, Botkyrka och Salem växer behövs energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla, ska kunderna se oss som den naturliga och lokala energipartnern. Det är sådana system vi skapar. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och använda rätt energi, det är bra för alla - kunden, oss och klimatet. Läs gärna mer på sfab.se

Om rollen

Som dokumentationsansvarig får du en bred och varierad roll med många kontaktytor. Du kommer att arbeta med att uppdatera den digitala geografiska informationen om våra ledningar, uppdatera och underhålla ritningsarkivet samt att utföra utsättning innan projektstart och inmätning efter färdigställda fjärrvärmeprojekt. Du kommer även att informera intressenter och aktörer om formaliakraven på teknisk information, exempelvis metadata och rittekniska krav. Under en inledande period kräver dessa uppgifter hela din tid, men efter en tid kommer ca 50% av tjänsten att innebära arbete med att öka graden digitalisering inom avdelningen distribution. Vi ser potential att förbättra och effektivisera arbetsprocessen inom planering, genomförande och uppföljning av anläggningsprojekt genom ökad grad av digitalisering och du ges möjlighet att påverka och själv delta i sådana aktiviteter.

Din Profil

Vi söker dig som har avslutad teknisk eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du har erfarenhet av tekniskt dokumentationsarbete och har du erfarenhet av teknisk dokumentation inom fjärrvärme, VA eller anläggning samt kunskaper i CAD är det meriterande. För att trivas med uppgifterna om effektivisering och digitalisering är du intresserad av IT-verktyg och digitalisering och känner dig trygg i MS Excel. Du är också en driven person med framåtanda som drivs av att utveckla och effektivisera processer och flöden. Vi tror att du gillar att ta eget ansvar, är samarbetsorienterad, lösningsorienterad och lämnar ingen arbetsuppgift åt slumpen. Du har ett kvalitetstänk och är mycket noggrann i ditt arbete. Du har även goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt har B-körkort.

Vi erbjuder:

Här får du vara med och forma framtidens smarta energisamhälle, du får ett spännande arbete i en organisation där miljö och utveckling står i fokus. Läs gärna mer om våra förmåner på rekrytering.sfab.se

Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till framgång och nöjda kunder, därför arbetar vi medvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar. Mångfald och jämställdhet hjälper oss att utvecklas och vi arbetar aktivt med hälsa och friskvård.

Kontakt och ansökan

SFAB arbetar inom samhällskritisk verksamhet och rekryteringsprocessen innehåller bakgrundskontroll och säkerhetsintervju. I den här rekryteringen samarbetar SFAB med Jefferson Wells. För mer information kontakta rekryteringskonsulter Katarina Thomasson på 070-231 28 05 alt [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Läs mer och ansök