Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

SFABs verksamhet spelar en betydande roll i den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till en trygg och miljösmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samt ett genuint ansvarstagande för vår omvärld. Företaget levererar energi till två tredjedelar av de som bor och verkar i Huddinge, Botkyrka och Salem - en av Sveriges mest expansiva regioner med stora planer på nybyggnation av både bostäder och arbetsplatser.

Att så många är anslutna till vårt fjärrvärmenät gör oss till en central del av den lokala infrastrukturen och ger oss en viktig roll för livskraft och utveckling där vi verkar. Vi är stolta över vår fjärrvärme och fjärrkyla som lever upp till mycket höga miljökrav.

Tjänsten

SFAB står inför en utveckling av såväl organisation som erbjudande och vi har en spännande tid framför oss. Vi har nyligen skapat en stor gemensam avdelning för all service och nu söker vi dig som vill bygga vidare och fortsätta utveckla leveransorganisationen på SFAB samtidigt som du är med och bidrar till en samhällsviktig funktion i regionen.

Vill du anta utmaningen att leda en organisation med mål att ge hög service och skapa nöjda kunder genom att arbeta med kvalificerat underhåll och leverans dygnet runt, året om?

Vår nya avdelning Service ansvarar för kundservice, energimätning, leverans av energitjänster, nätdrift, underhåll och kylaproduktion samt fastighetsservice och logistik. Det övergripande ansvaret är att vara en leveransorganisation och säkerställa att bolaget alltid levererar till slutkund.

Som Servicechef arbetar du med dina medarbetare för att skapa nöjda kunder, avbrottssäkra leveranser och en god och säker arbetsmiljö för medarbetare och entreprenörer.

Du ingår i ledningsgruppen för SFAB och som direktrapporterande till VD bidar du även till bolagets strategiska utveckling och mål.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Servicechef ser vi att du har erfarenhet av att bygga upp eller utveckla framgångsrika service-team/organisationer samt drivs av att leverera service & kundnytta i världsklass. Du har en teknisk högskoleexamen och arbetat inom branscher som exempelvis energi, processindustri, byggteknik eller installation. I denna tjänst ingår delegerat arbetsmiljöansvar från VD så vi ser också att du har erfarenhet av serviceorganisationer där det krävs stort risk- och säkerhetstänk och du får gärna ha erfarenhet från högspänningsområdet.

Tjänsten kräver att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Individen

Vi söker dig som har ett högt säkerhetstänk och du som motiveras av att utveckla din avdelning, dina medarbetare och våra processer till nya nivåer. Du är kommunikativ med förmåga att både kunna förmedla ett tydligt budskap och vara lyhörd för andras åsikter. Du har lätt för att samarbeta och för att bygga och bibehålla goda relationer. Du har ett coachande förhållningssätt där du entusiasmerar och inspirerar dina medarbetare i såväl det vardagliga som det mer långsiktiga strategiska arbetet. Vidare har du fokus på utveckling och tar egna initiativ samtidigt som du är prestations- och leveransorienterad med förmåga att leda uppgifter i mål.

Du kommer till en organisation med mycket kunskap och erfarenhet, och vi ser fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans när det gäller vårt samhällskritiska uppdrag gällande energileverans.

Vi erbjuder

Här får du vara med och forma framtidens smarta energisamhälle, du får ett spännande arbete i en liten organisation där miljö och utveckling står i fokus. Vi erbjuder flera olika förmåner som tex gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, attraktivt friskvårdsbidrag, lunchförmån, regelbundna hälsokontroller, men även en aktiv personalklubb.

Tjänsten innebär även:
* Möjlighet att verka för ett spännande, samhällsviktigt och klimatsmart utbud

  • Ett fritt och omväxlande arbete där kunden står i fokus.
  • Möjlighet att utvecklas som ledare
  • En god gemenskap och bra arbetsmiljö
  • En omfattande projektportfölj med många spännande och utmanande projekt


SFAB är arbetsmiljö- och miljöcertifierade enligt ISO samt arbetar processorienterat med kunden i fokus. Här ses mångfald som en tillgång och alla sökanden välkomnas oavsett kön, ålder eller etnisk tillhörighet.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar SFAB med Jefferson Wells. Om du har några frågor kring din ansökan eller rollen är du välkommen att kontakta Anna Setterberg på [email protected]. Vi intervjuar löpande men sista dag att söka tjänsten är 21 april 2022.

SFAB arbetar inom samhällskritisk verksamhet och rekryteringsprocessen innehåller bakgrundskontroll och säkerhetsprövning.

Varmt välkommen att söka!

Läs mer och ansök