Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Information med anledning av coronaviruset

 

Energiförsörjning är en av de sektorer som förra veckan listades som särskilt samhällsviktiga. Vi vill försäkra alla om att även om corona-viruset påverkar oss precis som övriga samhället upprätthåller vi vår verksamhet. Vi levererar fjärrvärme och fjärrkyla som vanligt och vi har vidtagit nödvändiga åtgärder för att säkra att våra kunder kan känna sig trygga med att vi kommer fortsätta göra det.

Vi bevakar samtidigt utvecklingen och uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer för att minimera spridningen av viruset och för att vi tillsammans ska ta oss igenom den här för många svåra tiden. Några av de åtgärder vi på SFAB har infört är:

  • Vi har aktiverat vår krisledningsgrupp som har dagliga möten för att följa utvecklingen och vidta de åtgärder som behövs.
  • Vår kundtjänst tar emot och besvarar telefonsamtal och e-post inom våra ordinarie öppettider, men vi undanber oss besökare till vårt kontor och våra anläggningar.
  • Våra medarbetare har fått tydliga riktlinjer att stanna hemma om de känner sig det minsta sjuka och vi uppmanar de som kan att arbeta hemifrån.
  • Våra servicetekniker gör enbart platsbesök vid akuta ärenden som kräver omedelbar åtgärd.
  • Vi styr om de möten och sammankomster som går till att genomföras digitalt.
  • Vi samarbetar med våra leverantörer för att säkra leveranser och gör kontinuerliga riskbedömningar.

Tillsammans kan vi ta oss igenom det här. Ta hand om er.

 

Folkhälsomyndigheten har sammanställt frågor och svar gällande symptom på smitta och hur viruset smittar.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/fragor-och-svar/