Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Få koll på din förbrukning med våra energitjänster

SFAB är din lokala energipartner och erbjuder flera smarta energitjänster som hjälper dig få koll på din förbrukning och kontroll över dina energikostnader. Genom kartläggning och optimering kan du använda mindre energi och därigenom sänka dina kostnader och miljöpåverkan. Detta samtidigt som du får ett bättre inomhusklimat.

Ett brett utbud av energitjänster

Vi har ett brett utbud av energitjänster och anpassar lösningen efter era behov. Oavsett om det handlar om en energideklaration eller installation av ett AI-system som automatiserar och optimerar din energianvändning har vi en energitjänst som passar er utmaning. 

Varje fastighet är unik och ställer olika krav vilket våra erfarna energiexperter är väl medvetna om. Kanske är det dags för en ny energideklaration? Eller vill ni sänka era energikostnader? SFAB hjälper er med allt från ett första prisförslag och behovsanalys till genomförande eller installation av energitjänst.

Kontakta din lokala energipartner idag för att komma igång med era energitjänster eller läs mer om respektive tjänst här nedan.

Vad kan en energitjänst göra för er?

Vårt breda utbud är anpassat för att täcka alla olika delar som kan behövas för optimal drift av din fastighet. Vissa har behov av en genomgång för att se vad energin används till och identifiera onödiga kostnader. Andra vill ta det steget längre och installera vår AI-lösning som automatiskt anpassar användningen för optimalt inomhusklimat med lägre energiförbrukning. Utöver det erbjuder vi även energideklarationer, ett lagkrav för de flesta fastigheter.

Varför SFAB?

I över 50 år har vi arbetat med energi och våra energiexperter hjälper er att hitta en skräddarsydd lösning som passar just er. Som den lokala energipartnern värnar vi om dig som kund och strävar alltid efter att hitta en energieffektiv lösning för era behov.

Kontakta oss

Kostnadsfri energirådgivning

Vi erbjuder kostnadsfri energirådgivning för ditt företag. Få hjälp med allt från budgetrapport till inställningar på fjärrvärmecentraler.

Mer om kostnadsfri energirådgivning

Upprätta energideklaration

Vi hjälper er att upprätta en energideklaration med förslag på effektiviseringsåtgärder som passar just er fastighet.

Mer om upprätta energideklaration

Energioptimering

Energioptimering innebär att med uppkopplade givare och smarta energilösningar kontrollera bostadsrättsföreningens förbrukning, klimat och kostnader.

Mer om energioptimering

Energikartläggning

Att göra en energikartläggning är ett bra sätt att få koll på hur energin används i er verksamhet eller fastighet och var det finns potential att m...

Mer om energikartläggning

Funktionskontroll

Med en årlig funktionskontroll säkerställer du att din fjärrvärmecentral fungerar felfritt.

Mer om funktionskontroll

Mätsignal

Med en mätsignalsenhet kopplad till energimätaren har du möjlighet att i realtid se energianvändningen för fastigheten.

Mer om mätsignal

OVK-besiktning

Boka OVK-besiktning OVK är en förkortning för obligatorisk ventilationskontroll. En OVK ska utföras kontinuerligt i de flesta byggnader av en certi...

Mer om ovk-besiktning

Solceller

Vi hjälper dig med allt från kalkyl till installation av solceller oavsett om du har en villa, brf eller större företagslokaler.

Mer om solceller

Laddboxar

Vi hjälper dig med allt från kalkyl till installation av laddboxar och laddstolpar oavsett om du har en villa, brf eller större företagslokaler. Du...

Mer om laddboxar