Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Sommarhälsning från vd

Den riktiga sommarvärmen är äntligen här och förhoppningsvis stannar den ett tag. På en osäker energimarknad fortsätter fjärrvärmen och fjärrkylan vara stabila alternativ med fasta årspriser utan obehagliga överraskningar på fakturan. Dessutom avlastar det elnätet. För oss är det viktigt att du som kund känner förtroende för oss som din energipartner. Vi arbetar därför så transparent som möjligt med allt från pris till miljöpåverkan och finns här för dig om du behöver hjälp med energifrågor - särskilt i oroliga tider.  

Vi vill fortsätta vara det smarta valet för miljö och plånbok samtidigt som vi engagerar oss i det lokala och ger tillbaka till samhället, både i form av bidrag till kommunerna och till olika barn- och ungdomsföreningar. 

Oavsett hur din sommar är, oavsett om du behöver värme eller kyla eller kanske hjälp att optimera energianvändningen så finns vi på SFAB med dig.  

Jag vill ta det här tillfället i akt och önska en fortsatt varm och glad sommar! Tveka inte att höra av dig om du vill ha rådgivning gällande dina energifrågor. 

Varma hälsningar, 

Ulrika Snellman