Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Julhälsning från Ulrika Snellman och SFAB

Snart har ännu ett år passerat. Precis som för många andra har det varit ett omvälvande år även för energibranschen och vi har fått hantera stora utmaningar. Samtidigt har fjärrvärmens viktiga samhällsnytta som en del i ett hållbart energisystem blivit alltmer aktuell och uppmärksammad. Som fjärrvärmekund är du en del i det och det vill jag tacka dig för.

Det oroliga omvärldsläget påverkar oss alla, men det finns också positiva och bra erfarenheter från året som jag så här inför jul skulle vilja ägna ett par rader åt.

Under året har vi bland annat hunnit med att lansera en helt ny kundportal som ger våra kunder bättre tillgång till sin data. Du har väl inte missat den? Vi har även testat relining av en fjärrvärmeledning med lyckat resultat och på så sätt förlängt livslängden på röret med upp till 30 år. Utöver vårt vardagliga arbete har vi även hunnit med volontärarbete hos Ronald McDonald Hus i Huddinge. Ett otroligt givande arbete och en organisation vi är stolta att stötta.

Blickar vi framåt ser vi ett 2024 med nya utmaningar, men också där mycket positivt. Vi fortsätter verka för att vara så transparenta som möjligt i vår prissättning. Inte minst genom lanseringen av en ny prismodell för näringsidkare från och med 2024. Allt som en del i att vara bästa möjliga energipartner för just dig.

Med det vill jag och hela SFAB önska dig en god jul och ett gott nytt år! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med smarta energilösningar. 

Ulrika Snellman