Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Sommarhälsning från Ulrika Snellman

Det har varit ett omvälvande år på energimarknaden. Ett år då den viktiga samhällsnyttan som fjärrvärme och kraftvärme gör blivit allt mer tydlig. Fjärrvärmen kan avlasta det ansträngda elsystemet och ni som fjärrvärmekunder är en viktig del i detta. Genom att vi erbjöd större kunder med kombilösningar, det vill säga både värmepumpar och fjärrvärme, att stänga av sina pumpar och enbart använda fjärrvärme har vi tillsammans kunnat minska elanvändningen. En insats för alla i samhället samtidigt som ni kunder sänkte era kostnader.

Genom att arbeta på det sättet vill vi bygga ett partnerskap med er kunder där vi tillsammans energieffektiviserar och hittar smarta lösningar som gynnar hela samhället. Det tycker vi är extra viktigt nu med det osäkra omvärldsläget.

För många av oss närmar sig välförtjänt sommarledighet och jag vill passa på att säga tack till dig som valt SFAB som din energipartner och samtidigt önska dig en fin sommar. Vi finns här för att diskutera värme, kyla och energitjänster när du önskar. Men just under semestertiden kan det hända att vi inte är lika snabba med att svara då även våra medarbetare vill passa på att ta välförtjänt ledighet.

Varma hälsningar,
Ulrika Snellman