Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Kontakta oss på SFAB

Om du har frågor eller behöver hjälp med din fjärrvärmecentral, tveka inte att kontakta oss på SFAB. Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig och svara på dina frågor.

Du kan kontakta oss på flera olika sätt, inklusive telefon, e-post och vår online chatt. Vi är stolta över att erbjuda snabba och pålitliga svar på dina frågor och vi arbetar ständigt för att förbättra vår service för att möta dina behov.

För att kontakta oss via telefon kan du ringa vårt kundtjänstnummer som du hittar här på vår hemsida. Vårt kundtjänstteam är tillgängligt för att hjälpa dig från måndag till fredag under kontorstid.

Om du vill kontakta oss via e-post, använd gärna vårt kontaktformulär som finns här på vår hemsida. Vi kommer att svara på dina frågor så snart som möjligt.

För att kontakta oss via vår online chatt, klicka bara på chattknappen på vår hemsida och skriv ditt meddelande. Chatten visas när vi är tillgängliga och vi svarar så fort vi har möjlighet där.

Vi på SFAB värdesätter dina frågor och din feedback och vi arbetar alltid för att se till att du får den bästa möjliga servicen från oss. Kontakta oss idag för att uppleva vår professionella och vänliga kundtjänst.

SFABs personuppgiftspolicy.