Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Ägarbyte

När din fastighet ska byta ägare behöver vi få meddelande om det. Vänligen fyll i formuläret nedan så får vi in alla de uppgifter vi behöver.

Om du har köpt eller sålt en fastighet med fjärrvärme så är det viktigt att göra ett ägarbyte för din fjärrvärmecentral. Detta kommer att se till att ditt fjärrvärmeabonnemang fortsätter att fungera som det ska och att du inte drabbas av några oväntade avbrott i värmeleveransen.

Vi erbjuder en enkel och smidig process för att genomföra ett ägarbyte. Våra professionella medarbetare kommer att hantera allt pappersarbete och se till att din fjärrvärmecentral registreras korrekt på ditt namn.

Att göra ett ägarbyte med oss är enkelt. Kontakta oss idag för att boka en tid som passar dig och vi kommer att ta hand om resten. Vårt mål är att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig, så att du kan fokusera på att njuta av din nya fastighet utan några bekymmer.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med ett ägarbyte för din fjärrvärmecentral. Vi är din pålitliga partner för alla dina uppvärmningsbehov och vi gör allt vi kan för att se till att du har en pålitlig och effektiv värmeleverans.

Nuvarande fastighetsägare
Ny fastighetsägare