Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Vinterhälsning från marknadschefen

Kylan är här och återigen går debatten het om ett bristande elsystem och rekordhöga elpriser. Många känner oro för sina energikostnader och om de ska klara att värma sina hem. Fjärrvärmen och dess nytta för samhället förtjänar nu att uppmärksammas mer än någonsin.

 

Samtidigt som det är riktigt kallt vinterväder med temperaturer ner mot minus 15 grader levererar vi värme till mer än 50 000 hushåll och företag i vårt nätområde. Det finns gott med kapacitet såväl i produktionen som i fjärrvärmenätet att möta våra kunders behov även när det är så här kallt. Som fjärrvärmekund kan du känna dig trygg med att vi levererar oavsett väder och du behöver inte heller oroa dig för skenande priser för att värma ditt hem eller ditt företag. Samtidigt som priset på el är snabbrörligt och slår rekordnivåer per kWh ligger vår prislista fast ett år i taget och prisförändringar aviseras god tid i förväg. 

 

Det finns även stora möjligheter i att effektivt använda fjärrvärmen för att avlasta elsystemet. Genom att värma bostäder och lokaler med fjärrvärme minskar vi eleffektbehovet och elen kan användas där den behövs som mest. Där ser vi tydlig nytta och stora fördelar med vår fjärrvärme. 

Som sagt, SFAB har kapacitet och levererar – till stabila och förutsägbara priser. Det är vi väldigt stolta över. Så när kylan nu biter i våra kinder vill jag passa på att hylla fjärrvärmen och dig som fjärrvärmekund lite extra. Fjärrvärme är ett klokt val, för dig som fastighetsägare och för samhället.

 

Värmande hälsningar,

 

Anders Björklin

Marknads- och försäljningschef

SFAB