Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Boka service

Här kan du som inte har serviceavtal boka tid för service och felsökning. Är ärendet akut eller om du har serviceavtal är du i stället välkommen att kontakta oss per telefon 08-534 705 00.

För att se till att din fjärrvärmecentral fungerar som den ska och för att undvika oönskade driftstopp är det viktigt att boka regelbunden service. Vår professionella service säkerställer att din fjärrvärmecentral fungerar på toppnivå och att du sparar pengar på lång sikt.

Vi erbjuder en omfattande service för fjärrvärmecentraler, inklusive rengöring och justering av värmeväxlare, inspektion av alla kritiska komponenter, byte av slitna eller skadade delar och justering av inställningar för optimal prestanda. Vår service utförs av välutbildade tekniker med många års erfarenhet av att arbeta med fjärrvärmecentraler och vi använder endast högkvalitativa reservdelar.

Att boka service för din fjärrvärmecentral är enkelt. Kontakta oss idag för att boka en tid som passar dig. Vi erbjuder flexibla bokningstider och kan anpassa vår service efter dina specifika behov. Vårt mål är att se till att din fjärrvärmecentral fungerar på toppnivå året runt och att du alltid har en pålitlig partner för allt relaterat till din fjärrvärmecentral.

Boka service för din fjärrvärmecentral idag och se till att din uppvärmningssystem fungerar som det ska. Vår professionella service kommer att ge dig lugn och trygghet.