Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Kundservice

Vi på SFAB värnar om våra kunder och vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga kundservicen. Vår kundtjänst är tillgänglig för att svara på alla dina frågor och för att hjälpa dig med eventuella problem du kan ha med din fjärrvärmecentral. Vi är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av våra tjänster.

Vår kundtjänst är bemannad av kunniga och vänliga medarbetare som alltid är redo att hjälpa dig. Vi förstår att det kan finnas problem och frågor som uppstår vid användning av fjärrvärme och vi gör allt vi kan för att se till att du får den hjälp du behöver så snabbt som möjligt.

Kontakta vår kundtjänst för att få svar på dina frågor, rapportera eventuella problem eller för att boka en service. Vi erbjuder flera sätt att komma i kontakt med oss, inklusive telefon, e-post och vår online chatt. Vi arbetar också aktivt med sociala medier och vi finns tillgängliga på flera plattformar för att se till att du alltid kan få tag på oss.

Vi är stolta över att erbjuda en utmärkt kundservice på SFAB. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och vi lyssnar noga på feedback från våra kunder för att se till att vi fortsätter att leverera den bästa möjliga upplevelsen. Kontakta oss idag för att uppleva vår kundtjänst och se varför SFAB är det bästa valet av värmeleverantör.

Trygg värme bas

Kontakta oss på SFAB

Har du frågor eller synpunkter? Tveka inte att kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt.

Läs mer
Trygg värme bas

Driftinformation

Aktuell information om våra planerade arbeten samt även akuta driftstörningar som kan drabba våra kunder.

Läs mer
Trygg värme bas

Ägarbyte

När din fastighet ska byta ägare behöver vi få meddelande om det. Det gör du enklast genom att fylla i alla uppgifter här.

Läs mer
Trygg värme bas

Felsökning på din fjärrvärmecentral

Har du problem med värmen eller varmvattnet i din fastighet kan du gå igenom dessa steg för att se om du själv kan åtgärda problemet.

Läs mer
Trygg värme bas

Inställningar på din fjärrvärmecentral

Instruktionsfilmer för hur du ställer in temperaturen på din fjärrvärmecentral.

Läs mer
Trygg värme bas

Så fakturerar du SFAB

På SFAB strävar vi efter att all fakturering ska ske digitalt. Dels för en effektivare hantering för båda parter men framför allt för miljön.

Läs mer
Trygg värme bas

Viktiga dokument kopplat till din värme och kyla

Här nedan hittar du dokument med bra information om våra olika tjänster. Allt du behöver kopplat till fjärrvärme och fjärrkyla.

Läs mer
Trygg värme bas

Vanliga frågor om våra villa- och radhusområden

Här nedan har vi samlat de vanligaste frågorna om våra villa- och radhusområden. Saknar du svar på någon fråga? Du kan alltid kontakta oss via [email protected] så svarar vi dig så snart vi kan.

Läs mer