Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

SFAB lanserar nytt Mina sidor och byter system för fakturering

2021-05-17
Under vecka 21 kommer bytet av system att ske och du som kund möts av ett nytt Mina sidor. Som vi tidigare nämnt sker övergången automatiskt och det enda du behöver göra är att skapa ett nytt inlogg i Mina sidor. Skillnaden för dig som kund blir att fakturan kan se något annorlunda ut och du får ett nytt Mina sidor.

Vid övergången flyttas även faktureringen och information om din senaste faktura kan se felaktig ut. Detta gäller endast vid övergången och inte kommande månader. Dubbelkolla gärna så att din faktura är betald och tveka inte att höra av dig till oss om det skulle vara några konstigheter!

 

2021-02-20
På SFAB arbetar vi ständigt med att utvecklas och förbättra vår verksamhet. Just nu arbetar vi för fullt med att ta fram ett nytt Mina sidor för att du som kund hos oss ska få en bättre upplevelse och enklare tillgång till din information. I samma veva byter vi även faktureringssystem vilket innebär att din faktura kan se något annorlunda ut. Du som kund behöver inte göra någonting. Vi kommer hålla den här sidan kontinuerligt uppdaterad med information och datum för när vi går live.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan!


Vi kommer kontakta kunder med information löpande men detta är vår primära informationskanal. Innehållet på denna sida uppdateras kontinuerligt, läs därför alltid här för senaste nytt.

Har du frågor? Kontakta oss via formuläret nedan.