Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Betala med e-faktura eller autogiro

Vi värnar om miljön och våra kunders bekvämlighet. Här hittar du information om hur du skaffar e-faktura och autogiro.

E-faktura

Om du så önskar kan du få e-faktura från oss. Det innebär att du slipper pappersfakturan i brevlådan och istället får en elektronisk faktura via din internetbank. Onödiga utskrifter och transporter kan minskas samtidigt som det är tryggt, bekvämt och minskar risken att missa en faktura.

Anmälan om e-faktura gör du via din internetbank. Sök på Södertörns Fjärrvärme i listan över tillgängliga företag. När du får din e-faktura är sedan alla uppgifter för att göra betalningen är redan ifyllda. Det enda du behöver göra är att kontrollera fakturan på skärmen och godkänna den för betalning. 

Autogiro

Du kan även välja att betala med autogiro. Med Autogiro dras pengar från ditt konto per automatik på betalningsdatum istället för att du betalar räkningar manuellt. Det enklaste och snabbaste sättet att registrera dig för autogiro är att gå in på din internetbank och lägga till ett autogiromedgivande. Välj Södertörns Fjärrvärme som mottagare och ange ditt kund-/abonnentnummer (står på fakturan) som betalarnummer.

Om du hellre vill lämna ditt autogiromedgivande på en blankett kan du här ladda ner en sådan som du sedan skriver ut, fyller i och skickar till oss med post.