Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

En liten påminnelse!

Kylan kan kännas avlägsen nu men i vanlig ordning kommer den förr eller senare. Ett tips från oss på SFAB är att redan nu boka en service på din fjärrvärmecentral. Då vet du att allt fungerar som det ska när det väl är dags och slipper eventuella bekymmer när det redan är kallt. Ett smart sätt att undvika kalla dagar och onödiga kostnader. Med våra servicetekniker kan du alltid känna dig trygg att fjärrvärmecentralen fungerar optimalt!

För dig som privatperson:

Har du ett serviceavtal med oss är servicen kostnadsfri och du bokar den enkelt via knappen nedan. Notera att du måste vara ha Privat inklickat högst upp till vänster på sidan! Har du inte ett serviceavtal kan du antingen betala för enbart servicen eller köpa till vårt serviceavtal för endast 120kr/månad. Då får du en besiktning av centralen och kan sedan känna dig trygg med att SFAB hjälper dig om problem skulle uppstå. Läs mer om serviceavtalen nedan.

Boka service Serviceavtal

För företag, BRF eller samfällighet:

Utöver de vanliga avtalen, Trygg värme bas, Trygg värme plus och Trygg värme total erbjuder vi driftoptimeringar. Vid en driftoptimering går vi igenom era tekniska system och säkerställer att de samverkar och fungerar så bra som möjligt. En bättre drift leder till ökad komfort samtidigt som ni minskar er energianvändning och era kostnader.

Mer om driftoptimering