Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Välj uppvärmningsform med hög driftsäkerhet till ett stabilt, konkurrenskraftigt pris

Att välja uppvärmningsform kan kännas både krångligt och tråkigt. Ett varmt hem är en självklarhet och ska bara fungera. Men det går inte att komma ifrån att det är ett viktigt val, särskilt för dig som förvaltar större fastigheter som flerfamiljshus eller lokaler. Då måste uppvärmningen fungera, och helst utan att hyror eller avgifter måste höjas till skyarna för att kunna betala för det. 

Med skenande elpriser har många tyvärr fått erfara saftiga elräkningar under mer en ett års tid nu. Samtidigt har fjärrvärmens pris legat oförändrat över hela året. Redan innan elprisernas uppgång erbjöd fjärrvärmen ett konkurrenskraftigt pris, och med dagens situation har dess marknadsposition stärkts ytterligare. Priset för fjärrvärme är nämligen alltid fast över hela året. Oavsett när du använder värmen, dag, natt eller hela tiden, så är priset detsamma. Oavsett om solen inte skiner och det är helt vindstilla så är fjärrvärmepriset detsamma. Fjärrvärmen erbjuder alltid stabila leveranser till ett konkurrenskraftigt pris. 

Eventuella prisjusteringar för fjärrvärmen görs endast en gång per år och då aviserar vi det minst två månader i förväg. Du som kund vet alltid ditt pris och slipper obehagliga överraskningar. För oss är det viktigt att uppvärmning är bekymmersfritt och levereras till ett stabilt, konkurrenskraftigt pris som inte gör att du ligger sömnlös inför fakturan. Det är vad vi arbetar för varje dag. 

Vill du veta mer om fjärrvärme? 

Så hjälpte SFAB kunderna sänka sin elförbrukning

Flera anledningar att välja fjärrvärme