Få koll på din förbrukning med våra energitjänster

SFAB är din lokala energipartner och erbjuder flera smarta energitjänster som hjälper dig få koll på din förbrukning och kontroll över dina energikostnader. Genom kartläggning och optimering kan du använda mindre energi och därigenom sänka dina kostnader och miljöpåverkan. Detta samtidigt som du får ett bättre inomhusklimat.

Ett brett utbud av energitjänster

Vi har ett brett utbud av energitjänster och anpassar lösningen efter era behov. Oavsett om det handlar om en energideklaration eller installation av ett AI-system som automatiserar och optimerar din energianvändning har vi en energitjänst som passar er utmaning. 

Varje fastighet är unik och ställer olika krav vilket våra erfarna energiexperter är väl medvetna om. Kanske är det dags för en ny energideklaration? Eller vill ni sänka era energikostnader? SFAB hjälper er med allt från ett första prisförslag och behovsanalys till genomförande eller installation av energitjänst.

Kontakta din lokala energipartner idag för att komma igång med era energitjänster eller läs mer om respektive tjänst här nedan.

Kontakta oss

Energioptimering

Energioptimering innebär att med uppkopplade givare och smarta energilösningar kontrollera bostadsrättsföreningens förbrukning, klimat och kostnader.

Mer om energioptimering

Driftoptimering

Vid en driftoptimering går vi igenom era tekniska system och säkerställer att de samverkar och fungerar så bra som möjligt. En bättre drift leder t...

Mer om driftoptimering

Energideklaration

Vi hjälper er att upprätta en energideklaration med förslag på effektiviseringsåtgärder som passar just er fastighet. Som er lokala energipartner m...

Mer om energideklaration

Energikartläggning

Att göra en energikartläggning är ett bra sätt att få koll på hur energin används i er verksamhet eller fastighet och var det finns potential att m...

Mer om energikartläggning

Mätsignal

Med en mätsignalsenhet kopplad till energimätaren har du möjlighet att i realtid se energianvändningen för fastigheten.

Mer om mätsignal

Funktionskontroll

Med en årlig funktionskontroll säkerställer du att din fjärrvärmecentral fungerar felfritt.

Mer om funktionskontroll