Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Att jobba på SFAB

Vill du jobba inom energibranschen och vara med och bidra till en mer hållbar framtid? Då är SFAB platsen för dig! Vi är alltid på jakt efter nya talanger som vill utvecklas tillsammans med oss och bidra till vår fortsatta tillväxt.

Vi erbjuder ett brett spektrum av jobbmöjligheter inom energisektorn, och möjligheter till examensarbete. Vår mångfald av roller innefattar allt från teknisk personal till försäljning och kundservice. Vi är en innovativ organisation som arbetar för att hitta nya och effektiva lösningar för att leverera hållbar energi till våra kunder.

Hos SFAB tror vi på att skapa en inkluderande och mångsidig arbetsplats där våra anställda kan trivas och utvecklas. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner, inklusive försäkringar, pension och möjligheter till karriärutveckling. Vi strävar efter att skapa en positiv och engagerande arbetsmiljö där våra anställda kan trivas och känna sig uppskattade.

Vill du lära känna oss bättre innan du ansöker? Besök vår sida "Lär känna oss på SFAB" för att läsa mer om vår organisation och vår kultur. Vi delar också information om våra lediga tjänster och examensarbete på vår karriärsida, där du också kan ansöka online.

Oavsett om du är nyutexaminerad eller en erfaren yrkesperson, är du välkommen att ansöka om att bli en del av SFAB-teamet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Trygg värme bas

Lediga tjänster hos din lokala energipartner

Här hittar du de tjänster vi har ute nu. Läs mer om tjänsterna, hur det är att arbeta på SFAB och skicka in din ansökan här.

Läs mer
Trygg värme bas

Examensarbete inom energibranschen

Att skriva examensarbete hos SFAB är en bra möjlighet för dig som student att lära känna energibranschen och knyta värdefulla kontakter för din karriär.

Läs mer
Trygg värme bas

Skicka in ditt CV

Skicka gärna in en spontanansökan till oss på SFAB. Bifoga ditt CV så återkommer vi om något intressant som kan passa dig dyker upp!

Läs mer
Trygg värme bas

Lär känna SFAB

Här får du lära känns oss som arbetar på SFAB. Hur ser en arbetsdag ut och vad tycker våra anställda är det bästa med SFAB.

Läs mer
Trygg värme bas

Våra förmåner

Som anställd hos SFAB erbjuds du en rad förmåner för att du ska trivas och må bra. Motiverade medarbetare är för oss nyckeln till en framgångsrik verksamhet.

Läs mer