Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Lediga tjänster hos din lokala energipartner

SFAB är en ledande leverantör av fjärrvärme och vi söker ständigt efter engagerade och kvalificerade personer som vill vara med och bidra till vår framgång. Vi är engagerade i att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen och vi strävar alltid efter att ha en högkvalitativ arbetsstyrka.

Vi söker nu efter ambitiösa individer som vill arbeta med oss inom energibranschen. Vi har anställda inom en rad olika områden, inklusive drift, underhåll, teknik, försäljning och kundtjänst. Vi är särskilt intresserade av personer med erfarenhet inom energisektorn och som är intresserade av att arbeta inom en spännande och dynamisk bransch i en av Sveriges mest expansiva regioner.

På SFAB har du möjlighet att arbeta med branschledande teknik och innovativa lösningar som gör verklig skillnad för våra kunder. Vi är en arbetsplats där du får utvecklas och lära dig nya saker varje dag. Vi är stolta över att erbjuda våra anställda konkurrenskraftiga löner och förmåner samt möjligheter till karriärutveckling inom företaget.

Om du vill arbeta inom energibranschen och du är redo för en ny utmaning, tveka inte att söka ett av våra lediga jobb hos SFAB. Här nedan kan du se en lista över våra nuvarande lediga tjänster och ansöka direkt. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till vårt team inom energibranschen.

Här nedan hittar du de lediga tjänster vi har ute just nu. Hittar du inget för dig? Du kan alltid skicka en spontanansökan så återkommer vi till dig om något intressant dyker upp!

Arbetsmiljöspecialist

I rollen som arbetsmiljöspecialist bidrar du med kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete, vilket kräver god kompetens och genuint intresse för om...

Mer om arbetsmiljöspecialist

Hittar du inget för dig? Du kan alltid skicka en spontanansökan så återkommer vi till dig om något intressant dyker upp!

Skicka in ditt CV