Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Installera laddboxar och laddstolpar

Försäljningen av elbilar och laddhybrider fortsätter öka och trenden ser ut att hålla i sig. Har du köpt en elbil eller laddhybrid? Eller planerar du för att göra det? Kanske är ni ett företag som vill erbjuda kunder och anställda att ladda bilen eller en samfällighet där fler och fler skaffat en laddbar bil. Vilket behov ni än har kan SFAB hjälpa er att installera laddboxar. Processen är smidig, efter ni kontaktat SFAB stämmer vi av behov och förutsättningar. Sen sköter vi resten!

Bra att ha koll på när du ska installera laddboxar

Det finns flera frågor som dyker upp när du ska installera laddboxar. Vilken typ av jordfelsbrytare behöver du ha för laddboxar? Bör det vara 1-fas eller 3-fas? Rådfråga oss på SFAB så hjälper våra experter dig!

Laddboxar för alla typer av fastigheter

Oavsett typ av fastighet kan vi hjälpa dig installera laddboxar. Vi har ett stort utbud och anpassar lösningar efter ditt behov. Antingen om du enbart vill ha en laddbox installerad till din villa eller om ni behöver flera till er förening eller företag. Du är just nu inne på sidan för företag och brf:er, växla till privat uppe i vänstra hörnet om du är intresserad av laddbox till privat- eller fritidshus.

Villor

Flerbostadshus & samfälligheter

Företag, kontor och industrier

Statligt bidrag för laddboxar

Du kan ansöka om statligt stöd för att installera laddpunkt. Det här kan du göra som privatperson, företag eller BRF. Läs mer om hur bidraget fungerar och hur du ansöker om bidrag för installation av laddpunkt hos Naturvårdverket.

Statligt bidrag för laddpunkt

Kontakta oss för att höra mer om laddboxar och stämma av er förutsättningar!