Välkommen till SFAB

Besöker du oss som privatperson eller företag?

Serviceavtal för säker drift

Trygg Värme

SFAB erbjuder företag, BRF:er och samfälligheter ett serviceavtal och driftavtal som heter Trygg Värme. Det finns i tre olika nivåer, Bas, Plus och Total.

Trygg Värme Bas

Trygg Värme Bas innebär att SFAB utför en årlig översyn (funktionskontroll) av fjärrvärmecentralen och dess delar. Kontrollen görs utifrån en checklista. Resultatet och eventuella åtgärdsförslag förs in i ett protokoll som ni som kund får en kopia av. Vid behov ger vi ett kostnadsförslag på reparation eller underhåll. Uppstår akuta fel utanför kontorstid har du tillgång till vår dygnet-runt-jour.

Pris: Baserat på era förutsättningar och önskemål återkommer vi med en offert. Kontakta oss via knappen nedan om du vill ha ett prisförslag på serviceavtal Trygg Värme Bas

Trygg Värme Plus

Trygg Värme Plus innebär att SFAB erbjuder dig som kund ett fullfunktionsavtal där vi kopplar upp oss mot befintlig fjärrvärmecentral. Vi tar över ansvaret och driften för din fjärrvärmecentral.

Pris: Kostnaden för Trygg Värme Plus består av två delar. En fast installationskostnad och en driftkostnad. Beroende på er anläggnings storlek, förutsättningar och era önskemål återkommer vi med en offert. Kontakta oss via knappen nedan om du vill ha ett prisförslag på serviceavtal Trygg Värme Plus.

Trygg Värme Total

Trygg Värme Plus är ett fullfunktionsavtal där vi installerar en ny fjärrvärmecentral som du som kund sedan abonnerar från oss på SFAB under 10 eller 15 år. Vi installerar en modern anläggning som är dimensionerad för era behov av värme och varmvatten och tar över ansvaret för drift och underhåll.

Pris: Kostnaden för Trygg Värme Total är beroende av er anläggnings storlek, förutsättningar och era önskemål. När vi har det kan vi återkomma med en offert. Kontakta oss via knappen nedan om du vill ha ett prisförslag på serviceavtal Trygg Värme Total.

Psst! Du har väl inte missat vårt case med Mässans Samfällighet? Hör om deras resultat av serviceavtalet Trygg Värme Total!

Till caset

Vilket serviceavtal passar dig?

Ni väljer själva vilken nivå på serviceavtalet som passar just er. Självklart finns SFAB tillgängliga om ni vill ha hjälp att ta fram ett serviceavtal som passar er organisation. Kontakta oss via knappen nedan så hittar vi ett upplägg för er!

Priset för de olika service- och driftavtalen varierar beroende på förutsättningar, önskemål och anläggningens storlek. Kontakta oss här nedan för att få ett prisförslag på serviceavtal för er anläggning. 

I tabellen nedan kan ni se vad som ingår i de olika service- och driftavtalen. 

 

Kontakta oss

Tjänster Bas Plus Total
Service och underhåll shape shape shape
Reparationer Till rabatterat pris Till rabatterat pris shape
Dygnet-runt-jour shape shape shape
Drift/övervakning   shape shape
Hyra av fjärrvärmecentral     shape
Service/underhåll ventilationsaggregat Valfritt tillägg Valfritt tillägg Valfritt tillägg
Reparation/underhåll sekundärkulvert Valfritt tillägg shape shape

Servicekostnad

Vardagar kl 8-16 Övrig tid

Med serviceavtal
Kostnadsfritt

Med serviceavtal
Framkörningsavgift inkl. en timmes arbete: 1800 kr
Därefter: 900 kr/h

Utan serviceavtal
Framkörningsavgift inkl. en timmes arbete: 1800 kr
Därefter: 900 kr/h

Utan serviceavtal
Startavgift: 2400 kr
Timpris: 1800 kr/h

Samtliga priser anges exkl. moms och gäller till och med 2024-12-31